(Dikkat!!! Düzeltme)Erasmus+ Programı Bahar Yarıyılı Öğrenci Staj Hareketliliği Yabancı Dil Yazılı ve Sözlü Sınav Duyurusu (21.01.2019)

Değerli Öğrencilerimiz;

Yazılı Sınava Girecek Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız...

23 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan yazılı sınav için yer, saat ve salon bilgileri aşağıdaki gibidir.

Yazılı Sınav Yeri   :  Fen Edebiyat Fakültesi-Yabancı Diller Bölümü

Sınav Saati          :  10.00 - 12.00

Yazılı Sınav Salonları     : Yabancı Diller Bölüm Dersliklerinde yapılacaktır.

23 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan sözlü sınav için yer, saat ve salon bilgileri aşağıdaki gibidir.

Sözlü Sınav Yeri   :  Fen Edebiyat Fakültesi-Yabancı Diller Bölümü

Sınav Saati            :  14.00 - 16.00

Sözlü Sınav Salonları : Yabancı Diller Bölüm Dersliklerinde yapılacaktır.

!!!!! DİKKATLİCE OKUYUNUZ !!!!!

AÇIKLAMALAR:

- Yazılı Sınavdan 40 puan ve üzeri alanlar sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

- Yazılı sınava gelirken öğrenci kimliğinizi yanınızda bulundurmanız ve sınav esnasında masanızın üzerinde bulunması gerekmektedir.

- Yazılı sınav optik okuyucu ile okunacak olup işaretlemelerde kaydırma yapmamaya özen göstermeniz gerekmektedir.

- Sınava gelirken Kalem, Silgi vb. materyallerinizi yanınızda bulundurunuz.

- Sınav ile ilgili tüm itirazlarını Fen Edebiyat Fakültesi/İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünün oluşturmuş olduğu sınav komisyonuna yapmanız gerekmektedir.

- Yazılı/Sözlü Sınav Sonuçlarının Değerlendirilmesi;

** % 75 yazılı sınav ortalaması,

** % 25 Sözlü Sınav Ortalaması.

- Yabancı Dil Sınav (Yazılı, Sözlü) ortalaması 50 puan ve üzeri olduğunda; %50 Transkript+%50 Yabancı Dil Sınav Puanı alınarak sonuç listemiz ve sıralama belirlenecektir. Sonuçlar sitemiz üzerinden yayınlanacaktır.

- Yazılı sınavda Listede ismi olmayan arkadaşlar Erasmus ofisine gelerek veya arayarak başvuru dosyasının kontrol edilmesini isteyebilir.

- Sınav sırasında imza toplanacak olup, listede ismi olmayan arkadaşların sınavı geçersiz sayılacaktır.

Bu duyuru tebliğ niteliğindedir.

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Binası 3. Kat

Tel: (0 452) 234 50 10

Dahili: 6123 / 6122 / 6165