ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ

Erasmus+ Programı Kapsamında Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesi Ziyaret Edildi. - 19.03.2024

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin Mutlu ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Selin Yurdakul Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Merab Khalvashi’yi makamında ziyaret ettiler. Bu ziyaret kapsamında, iki kurum yetkilileri tarafından, eğitim, araştırma ve diğer akademik faaliyetlerin yanı sıra kültürel iş birliğini de içeren, öğrenci ve akademisyen değişim programlarını, staj imkânlarını ve akademik, sanatsal ve kültürel etkinlikleri kapsayan ikili işbirliği anlaşması imzalandı.
Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Birimi koordinatörü Professor Marine Giorgadze ve Erasmus Kurum Koordinatörü Nana Kurshubadze ve birim personellerinin de katıldığı toplantıda Erasmus+ kapsamında gerçekleştirilebilecek ikili işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Aynı zamanda, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Süleyman Erkam Sulak ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Saniye Nur Ergan’ın da eşlik ettiği görüşmelerde, Sosyal Bilimler alanında gerçekleştirilebilecek ortak akademik faaliyetler hakkında ön görüşmeler yapıldı.


Eklenme Tarihi : 19-03-2024 14:35:30