Üniversitemizin Uluslararası İlişkiler Birimi Akademik Birimlerle Bütünleşiyor. (02.04.2021)

Uluslararası İlişkiler Birimi üniversitemizin uluslararasılaşma hedeflerini gerçekleştirebilmek açısından önemli eğitsel toplantılar düzenliyor. Öğretim üyelerinin Erasmus+ Programı kapsamında ders alma ve ders verme hareketliliğinden yararlanmaları konusunda yardımcı olmak için üniversitedeki tüm akademik birimlerle çevrimiçi toplantılar gerçekleştirildi. Bu kapsamda 16 Mart 2021 – 25 Mart 2021 tarihleri arasında birimimiz personeli Öğr. Gör. Selin YURDAKUL, Öğr. Gör. Arife ÖKSÜZ, Öğr. Gör. Dr. Manolya AKYÜZ ve Öğr. Gör. Ece ÖZPINAR; 12 Fakülte, 1 Yüksekokul ve 8 Meslek Yüksekokulda, toplamda 21 akademik birimdeki öğretim üyesiyle Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (UZEM) üzerinden online toplantılar düzenlediler. Toplantılarda ele alınan konular şunlar:

• Erasmus+ Programı nedir?
  • Personel başvuru öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenler,
  • Erasmus Uygulama El Kitabı hakkında bilgilendirme,
  • Erasmus+ Programı ile İlgili Öneriler
  • Erasmus Koordinatörlüğünün web sayfasının tanıtılması.

Toplantılara katılan öğretim üyeleri sürece ilişkin sorular sorarak daha detaylı bilgi edinmişlerdir. Bu türdeki bilgilendirme toplantılarını birim personeli hareketlilikten yararlanan öğretim üyeleriyle de gerçekleştirmiştir.

Eklenme Tarihi : 02-04-2021 16:55:15