Erasmus KA205 PLANETISE Projesi “Eğiticinin Eğitimi” Toplantısı ve “Gezegen Oyunun”nun Oynanması

4 Ekim 2019 Tarihinde Ordu İli Kökenli İlkokulu ve Kökenli Ortaokulu'nda Gerçekleştirildi

Üniversitemizin proje ortağı olduğu Erasmus+ KA205 PLANETISE (Practical Learning for Action and Networking via an Educational Tool, Inspiring Study of Environment) isimli proje kapsamında, projenin fikri çıktısı olan “PLANETBOOK-GEZEGEN OYUNU”nu MEB okullarında yaygınlaştırmaya devam etmekteyiz. Ordu Üniversitesi’nden gönüllü öğrencilerin ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Doç.Dr. Şermin TAĞ KALAFATOĞLU’nun katılımıyla 4 Ekim 2019 Cuma günü Kökenli İlkokulu ve Ortaokulunda, okul yöneticilerinin ve öğretmenlerinin katkılarıyla öğrencilerle oyunun oynanması gerçekleştirildi. Eğitici Eğitimlerimiz gönüllü öğrencilerimizin de katkılarıyla hız kesmeden devam edecektir.

Eklenme Tarihi : 16-10-2019 16:34:40