Erasmus Programı Kapsamında Birimimizde Misafirlerimizi Ağırladık. (17.03.2022)

Ersamus+ programı çerçevesinde akademik personel hareketliliği kapsamında ders vermek için Slovenya’daki Maribor Üniversitesi’nden öğretim üyeleri Prof. Dr. Jadranka STRICEVİC, Prof. Dr. Suzana KRALJIC ve Prof. Dr. Jana GORIUP üniversitemizi ziyaret ettiler. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünde derslere katılan ziyaretçi öğretim üyelerine, Uluslararası Birim Başkanlığı’nda üniversitemiz hakkında bilgilendirme yapılarak, katılım sertifikası birim başkanı Doç. Dr. Şermin TAĞ KALAFATOĞLU tarafından verilmiştir. Uluslararasılaşma ve ikili anlaşmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur. Ziyaretçilerimiz üniversitemizden ve birimimizden memnuniyetlerini dile getirirken öğrenci ve personel anlamında iki üniversite arasındaki hareketliliğin artması konusunda temennilerini dile getirmişlerdir.

Eklenme Tarihi : 21-03-2022 10:44:01