Erasmus+ İkili Anlaşmalar İçin Örnek Yazışma Metni Sitemizde Paylaşıldı. (19.06.2018)

Değerli Öğrenciler, Akademik ve İdari Personelimiz;

Erasmus Koordinatörlüğü olarak anlaşmalarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Sizlerinde bizlere destek olabilmeniz ve akademik birimlerimizde bulunan bölüm/programlar için anlaşmalarımızı genişletebilmemiz adına sitemizde Erasmus+ İkili Anlaşmalar İçin Örnek Yazışma Metnini sizlerle paylaşıyoruz. Amacımız Erasmus+ ile anlaşma sayımızı, bölüm/program bazında her bölümümüzün programdan faydalanabilmesini sağlamak ve anlaşmalı olduğumuz ülke sayısını genişleterek; öğrenci, akademik ve idari personel anlamında değişime katılım oranını artırmaktır.

Anlaşma Metnimizin Linki için lütfen tıklayınız....

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

E-posta:erasmus@odu.edu.tr