Erasmus+ Yazılı Sınav Sonuçları (16.04.2018)

Değerli Öğrencilerimiz;

Erasmus+ Yabancı Dil Yazılı Sınav Sonuç Listesi aşağıdaki gibidir.

Yazılı Sınav Sonuçları için tıklayınız...

Sözlü Sınav Tarihi: 18 Nisan 2018 / Çarşamba

Sınav Yeri: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda yapılacaktır. Derslikler aynı olacaktır.

Sınav Saati: 10.00-12.00

Açıklamalar:

Sınav Komisyonunun almış olduğu kararlar ve yapılan değişiklikler aşağıdaki gibidir.

1-) Yazılı Sınavdan 40 puan ve üzeri alanlar Başarılı/Yedek olarak belirlenmiş olup sözlü sınava girmeye hak kazanmışlardır.

2-) Yazılı Sınavdan 50 puan ve üzeri alanlar sözlü sınava girmeye hak kazanmışlardır.

** Sınav ile ilgili tüm itirazlarını Fen Edebiyat Fakültesi/İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünün oluşturmuş olduğu sınav komisyonuna dilekçe ile yapmanız gerekmektedir.

- Yazılı/Sözlü Sınav Sonuçlarının Değerlendirilmesi;

** % 75 yazılı sınav ortalaması,

** % 25 Sözlü Sınav Ortalaması.

- Yabancı Dil Nihai Sınav Sonuçları (Yazılı, Sözlü) ortalaması 50 puan ve üzeri olduğu zaman %50 Transkript+%50 Yabancı Dil Sınav Puanı alınarak sonuç listemiz ve sıralama belirlenecektir. Sonuçlar sitemiz üzerinden ve Üniversite Ana Sayfası üzerinden yayınlanacaktır.

Bu duyuru tebliğ niteliğindedir.

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Binası 3. Kat

Tel: (0 452) 234 50 10

Dahili: 6123 / 6122 / 6165