Erasmus+ Öğrenim/Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınav Duyurusu (02.04.2018)

Değerli Öğrencilerimiz;

Erasmus+ Yabancı Dil Sınav Tarihleri ve Sınav Listesi aşağıdaki gibidir.

Sınava girecek öğrenci listesi için tıklayınız...

Yazılı Sınav Tarihi: 16 Nisan 2018 / Pazartesi

Sınav Yeri: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 202-203-204-205 no'lu dersliklerde yapılacaktır.

Sınav Saati: 10.00-12.00

Sözlü Sınav Tarihi: 18 Nisan 2018 /Çarşamba

Sınav Yeri: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda yapılacaktır. Derslikler aynı olacaktır.

Sınav Saati: 10.00-12.00

Açıklamalar:

- Sınav Komisyonunun almış olduğu karara göre; Yazılı Sınavdan 50 puan ve üzeri alanlar sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır. Yazılı sınav optik okuyucu ile okunacak olup işaretlemelerde kaydırma yapmamaya özen göstermeniz gerekmektedir. Sınava gelirken Kalem, Silgi vb. materyallerinizi yanınızda bulundurunuz.

** Sınav ile ilgili tüm itirazlarını Fen Edebiyat Fakültesi/İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünün oluşturmuş olduğu sınav komisyonuna yapmanız gerekmektedir.

- Yazılı/Sözlü Sınav Sonuçlarının Değerlendirilmesi;

** % 75 yazılı sınav ortalaması,

** % 25 Sözlü Sınav Ortalaması.

Yabancı Dil Sınav (Yazılı, Sözlü) ortalaması 50 puan ve üzeri olduğu zaman %50 Transkript+%50 Yabancı Dil Sınav Puanı alınarak sonuç listemiz ve sıralama belirlenecektir. Sonuçlar sitemiz üzerinden ve Üniversite Ana Sayfası üzerinden yayınlanacaktır.

- Yabancı Dil Sınav (Yazılı, Sözlü) ortlaması 50 puanın altında olan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

- Listede ismi olmayan arkadaşlar Erasmus ofisine gelerek başvuru dosyasının kontrol edilmesini isteyebilir.

- Sınav sırasında imza toplanacak olup, listede ismi olmayan arkadaşların sınavı geçersiz sayılacaktır.

Bu duyuru tebliğ niteliğindedir.

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Binası 3. Kat

Tel: (0 452) 234 50 10

Dahili: 6123 / 6122 / 6165